За нас

„Артисстрой" извършва всички видове строителни, ремонтни и монтажни дейности след грубо строителство.

Водеща тенденция в политиката на фирмата е цялостно затваряне на цикъла – от получаване на заданието до предаването на обекта, включващо всички видове работи. В нашата дейност се съобразяваме с високите изисквания на клиентите за качествено и надеждно изпълнение на възложените работи.

Работим с постоянен персонал от специалисти, притежаващи опит, знания, техническа правоспособност, професионална подготовка и квалификация за изпълнение на поръчките в кратки срокове.

Използваме съвременни технологии и работим изцяло с висококачествени материали, осигурени и гарантирани от нашите дългогодишни партньори.

Разполагаме със собствена механизация и автотранспорт. Можете да разчитате на нас за всякакъв вид доставки, премествания, транспорт и логистика.

Друга дейност на фирмата е посредничество при покупко – продажба на недвижими имоти.

Компанията е регистрирана в България и има централен офис в град София. Има свои представителства в Русия, Украина и Кахстан.

Всички предлагани от нас обекти са проверени от служителите на фирмата по отношение заявеното месторазположение, етапа на строителство, използваните в строителството материали, актуални условия и цени.

22.03.2016
3537
Меньше минуты

Коментари

Няма коментари. Твоя ще бъде първият!
Загрузка...